Cobi van Baars is naast schrijfster ook schilder. Ze studeerde cum laude af aan de Radboud Universiteit op de relatie tussen literatuur en beeldende kunst. Haar debuutroman 'Schipper & Zn.' verscheen in 2017. In 2019 verscheen haar  roman 'Over het krakende ei' en in 2020 haar nieuwste werk 'Branduren'. (Foto: Godelieve Krekelberg)

Deel dit met anderen


Boeken van Cobi van Baars

  • ISBN 9789025459628
    Twee gebeurtenissen waarin groot en klein leed door elkaar lopen leggen de onderstromen van het menselijk gemoed haarfijn bloot.
  • ISBN 9789025452759
    In ‘Over het krakende ei’, slaat ‘Cobi van Baars’ in haar tweede roman van, overtuigend een brug tussen beeldende kunst en literatuur. Voor de sociaal onhandige Saar, dochter van een afwezige vader en een hardvochtige moeder, is schilderen het baken in haar leven. Maar als dat leven kantelt...
  • ISBN 9789025449674
    ‘Schipper & Zn.’ is de debuutroman van Cobi van Baars waarin Ad en Eef een huis aankopen aan de rand van een bos. Ze geven Schipper & Zn. opdracht de tuin aan te leggen.
Voornaam
Cobi
Achternaam
van Baars


Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda