Atlas Contact met ‘De man en het hout’ op houthakkersfeest Lage Vuursche

Komend weekend, 20 en 21 augustus, staat Uitgeverij Atlas Contact met Lars Myttings De man en het hout op het enige echte houthakkersfeest in Lage Vuursche!

Kom kijken naar het NK sculptuurzagen, diverse houthakwedstrijden, hondendemonstraties en nog veel meer, en haal natuurlijk een exemplaar van onze houthakkersbijbel De man en het hout. Journalist Dirk Vis spreekt op zondagmiddag over het praktische én literaire plezier dat je kunt beleven aan het boek.

Datum: 20 & 21 augustus 2016

Locatie: Lage Vuursche

Entree: gratis; parkeren €5

www.houthakkersfeest.nl

Meer nieuws

 • Floor Milikowski treedt op tijdens Cargo in Context

  21 juni 2018

  Donderdag 28 juni 19.30 uur Wie Verdient de Stad? Een lezing van planoloog, geograaf en onderzoeksjournalist Floor Milikowski, auteur van het recent verschenen boek Van Wie is de Stad? (2018, uitg. At...

  Lees het hele bericht
 • Sunday Seminar in het Stedelijk met Floor Milikowski

  21 juni 2018

  Op 24 juni is er in het Stedelijk Museum een Sunday Seminar waar Floor Milikowski een van de gastsprekers is. Het seminar werpt een kritische blik op de ontwikkeling van de openbare ruimte van Amsterd...

  Lees het hele bericht

Leestips ontvangen?

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Agenda