10 jaar cadeau

David van Bodegom, Rudi Westendorp

Een nieuwe aanpak om langer gezond te leven

In hun nieuwe boek 'Tien jaar cadeau' delen verouderingsartsen David van Bodegom en Rudi Westendorp hun belangrijkste inzichten over ouder worden, gezondheid en vitaliteit. Is het écht mogelijk om jezelf – of een ander – tien gezonde levensjaren cadeau te doen, zoals de titel van dit boek belooft? Ja, zeggen Van Bodegom en Westendorp, en de sleutel daartoe ligt in onze omgeving.

In 'Tien jaar cadeau' komen diverse omgevingen uit het dagelijks leven aan bod, zoals de keuken, woonkamer, slaapkamer, supermarkt, het werk en de wijk. Verwacht geen opgeheven vingers; deze aanpak gaat uit van verleiden in plaats van verbieden. Door je te omringen met gezonde verleidingen maak je betere keuzes onderdeel van je dagelijkse routine. Kleine, slimme aanpassingen – grote wijnglazen inwisselen voor kleine, de fietstassen inruilen voor een rugzak – hebben een groot en duurzaam effect!

€ 12,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045040127
Pagina's
136
Type
Paperback / softback
Afmeting
181 mm x 117 mm x 15 mm
Gepubliceerd
november 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Westendorp en Van Bodegom verwoorden hun boodschap met zo veel vaart en verve dat het beter zal beklijven – de Volkskrant


Ik vond het geweldig. Fijn dat dit boek niet vol staat met strenge leefregels voor jezelf maar met strenge regels voor je omgeving. Je ziet hoe je subtiel elke dag verleid wordt en krijgt heel goeie aanpak met 4 V’s om je juist te laten verleiden tot gezonde keuzes, vaak onbewust. Echt een aanrader! - lezersrecensie: J. de Lange, Amsterdam