30 methoden van beïnvloeding

Vergroot je invloed met wel 30 methoden!
In 30 methoden van beïnvloeding laat Stephen R. Covey je zien dat er een groot verschil is tussen datgene waar je je betrokken bij voelt, en datgene waar je daadwerkelijk invloed op hebt. In 'De zeven eigenschappen' verwijst Covey al naar deze 30 methoden, die hij ontwikkelde om te kunnen omgaan met de gevoelige scheidslijn tussen betrokkenheid en invloed. In dit boek laat hij je zien dat je je invloed kunt vergroten op wel 30 verschillende manieren, ze lijken simpel, maar de angel zit in de uitvoering. Wanneer je erin slaagt de methoden van beïnvloeding in je leven toe te passen, zal je meer evenwicht vinden tussen wat je belangrijk vindt en de invloed die je daarop kunt uitoefenen.
Lees meer
12,50

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Hardback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047010456
  • Pagina's: 80 pagina's
  • Vertaler: Vanja Walsmit

Stephen Covey

Stephen Covey

Stephen R. Covey (1932-2012) heeft er zijn levenswerk van gemaakt om mensen te laten zien hoe elk individu de regie kan nemen over zijn of haar eigen leven. Hij was een gedreven docent, organisatieadviseur en auteur, en medeoprichter van de gerenommeerde advies- en trainingsorganisatie FranklinCovey, die vestigingen heeft in 123 landen.

Er zijn meer dan twintig miljoen boeken van hem verkocht (in 38 talen), en De zeven eigenschappen van effectief leiderschap is uitgeroepen tot het belangrijkste businessboek van de twintigste eeuw. Van De 8ste eigenschap werden bijna 400.000 exemplaren verkocht.

Kijk voor meer informatie over deze auteur op stephencovey.com.

Meer informatie over Franklin Covey vindt u hier.

 ____________________________________________________________________________________________

  

Door het lezen van De zeven eigenschappen. Voor succes in je leven van Stephen Covey kwam rapper Ali B. tot het inzicht dat hij met zijn onzekerheid vooral zichzelf in de weg zit, en dat moest maar eens afgelopen zijn. In deze uitzending van De Wereld Draait Door vertelt hij openhartig hoe dit boek zijn  leven heeft veranderd. 

  

 

 

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights