Alleen ik kan dit

Carol Leonnig, Philip Rucker

het catastrofale laatste jaar van Donald J. Trump

In ‘Alleen ik kan dit’ onthullen Carol Leonnig en Philip Rucker ongekende details over hoe het er werkelijk aan toeging in het desastreuze laatste jaar van een disfunctioneel presidentschap. Met Trump in de hoofdrol en de belangrijkste spelers om hem heen – artsen, generaals, adviseurs en familieleden – in bijrollen bieden de auteurs een verhelderend verslag van een unieke periode in de recente geschiedenis. Hun bronnen waren erbij terwijl Trump keer op keer zijn persoonlijk gewin boven het welzijn van het land stelde. Zij zagen hoe de president weigerde het coronavirus serieus te nemen – tot het punt dat hij zelf besmet raakte. Dit is het verhaal van een natie die – economisch, medisch en politiek – gesaboteerd werd door zijn eigen leider, met als hoogtepunt een baanbrekend, minutieus verslag van wat er precies gebeurde in het Capitool op 6 januari 2021. Alleen ik kan dit is voorbestemd om nog decennia gelezen en bestudeerd te worden als een klassieker in de journalistiek.
€ 22,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045045207
Pagina's
400
Type
Paperback / softback
Vertaler
Annemie de Vries, Nannie de Nijs Bik-Plasman, Irene Paridaans, Nicole Seegers, Onno Voorhoeve
Afmeting
230 mm x 151 mm x 38 mm
Gepubliceerd
september 2021
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

In deze NYT-bestseller wordt voor het eerst een compleet beeld geschetst van hoe het er werkelijk aan toeging in het laatste chaotische jaar van Trumps desastreuze presidentschap.

‘In Alleen ik kan dit beschrijven Washington Post- journalisten Philip Rucker en Carol Leonnig het laatste jaar van het presidentschap van Donald Trump, met als hoogtepunt een minutieus verslag van wat er precies gebeurde op het Capitool op 6 januari 2021.’ -  Het Financieele Dagblad