Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig?

Raj Raghunathan

Wie slim is en goed nadenkt over leven en carrière, is vaker succesvol. Maar zijn slimme mensen daardoor ook vaker gelukkig? Niets is minder waar.

Onderzoek wijst er zelfs op dat de voorwaarden voor succes geluk juist in de weg staan. Raj Raghunathan kon het niet geloven en ging op onderzoek uit. Hij verslond alles wat de wetenschap hem kon bieden op het gebied van geluk. In dit boek neemt hij je mee op een avontuurlijke zoektocht naar de betekenis van geluk. Hij ontdekte hardnekkige misvattingen en kwam tot verrassende inzichten. Zo is vrijgevigheid niet alleen de sleutel tot geluk, maar leidt het ook tot duurzaam succes, en kun je beter onzekerheid omarmen dan grip te willen hebben op alle aspecten van je leven. Als je zo slim bent, waarom ben je dan niet gelukkig? laat zien hoe je verkeerde aannames kunt vervangen door voorwaarden en gewoontes die wél leiden tot een gelukkig leven.

€ 20,99 Paperback / softback Niet op voorraad
ISBN
9789047006954
Pagina's
288
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 31 mm
Gepubliceerd
juni 2016
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Dit boek zal je helpen om het leven optimistisch te benaderen, waardoor er meer mogelijk wordt dan je had durven dromen. Zeker een aanrader!’ Barbara Oakley, Professor of Engineering, Oakland University

‘Je bent het aan jezelf verplicht om alles uit je handen te laten vallen en direct te beginnen met het lezen van dit boek!’Marshall Goldsmith, CEO-coach en auteur van Triggers.