APK voor ondernemers

Sebastiaan Hooft

hoe je onder druk gezond en succesvol blijft

'APK voor ondernemers' is hét boek voor iedereen die duurzaam succes wil bereiken. Sebastiaan Hooft was een van de succesvolste ondernemers van Nederland, tot hij volledig crashte en bijna alles kwijtraakte. Hij raapte de brokstukken op en hervond zichzelf door te breken met zijn oude gewoontes. Hij nam zich voor om nooit meer in dezelfde val te trappen. Gebaseerd op gesprekken met meer dan vijfhonderd ondernemers van over de hele wereld en op de analyse van zijn eigen crash kwam hij tot een simpel systeem om een succesvol bedrijf te bouwen zonder er zelf aan onderdoor te gaan. Sterker nog, met de vijf pijlers van Duurzaam Ondernemerschap leer je hoe je je carrière kunt versnellen of een burn-out kunt vermijden, maar ook hoe je kunt leven als een leeuw (goed eten en rusten op het juiste moment) en waarom idee en team cruciaal zijn voor duurzaam succes. Rake verhalen en praktische adviezen die grote impact op je leven zullen hebben.
€ 15,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047010890
Pagina's
128
Type
Paperback / softback
Vertaler
Ronald Schrijber
Afmeting
200 mm x 125 mm x 12 mm
Gepubliceerd
juni 2017
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Sebastiaan is een van die zeldzame mensen die je motiveren en ondersteunen wanneer je kansen probeert te grijpen die buiten je comfortzone liggen. ’ – Robert Klitsie, Hewlett-Packard

‘Inspirerende verhalen die je helpen je business en je leven vorm te geven.’ – Ricardo Fijnma, Startup Weekend