Begin met het waarom

hoe goede leiders inspireren tot actie

Auteur: Simon Sinek
Deze mustread bestseller inspireert wereldwijd mijoenen lezers om ingesleten denkpatronen los te laten en zich met succes te richten op wat er echt toe doet.
Simon Sinek laat in ‘Begin met het Waarom’ zien dat organisaties en leiders die zich richten op het Waarom van hun bedrijf succesvoller, invloedrijker en innovatiever zijn. Leiderschapsstijlen kunnen verschillen, maar alle grote, inspirerende leiders hebben één ding met elkaar gemeen: ze weten dondersgoed waaróm ze doen wat ze doen. Toch sneeuwt bij veel bedrijven het Waarom nogal eens onder in de hectiek van de dag. ‘Begin met het Waarom’ helpt je om het Waarom weer centraal te stellen en zo beter en authentieker leiding te geven en je omgeving te inspireren. Met vele voorbeelden uit de praktijk toont Sinek aan dat het werkt. Dit boek is gebaseerd op de ideeën uit zijn TEDX-talk over leiderschap, waarmee hij wereldwijd de aandacht trok.
Lees meer
20,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Luisterboek
Bekijk Hardback
Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047012559
  • Pagina's: 256 pagina's
  • Vertaler: Vanja Walsmit

Dit boek in de media

‘Een van de nuttigstee en meest indrukwekkende boeken die ik de laatste jaren gelezen heb. Het is simpel en verfijnd en laat ons zien hoe leiderschap zou moeten zijn. Een echte aanrader!’ – William Ury, co-auteur van de everseller en (management)klassieker Excellent onderhandelen

‘Simon Sinek heeft iets ontdekt. Gewone managers komen snel terzake: Wat gaan we doen en Hoe? Leiders staan stil bij Waarom. Want als je de zin ervan ziet, krijg je er zin in. Sinek spreekt van de gouden cirkel. Dat klinkt een beetje als de holy grail. En dat is het ook.’ – Harry Starren

Simon Sinek

Simon Sinek

Antropoloog en bestsellerauteur SIMON SINEK is een rasoptimist en visionair denker die leiders en organisaties helpt mensen te inspireren. Zijn ted-lezing is met 38 miljoen kijkers een van de best bekeken talks ooit.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights