Ben jij al activist?

An Kramer

organisatieverandering in de betekeniseconomie

In ‘Ben jij al activist?’ roept An Kramer organisaties op om actuele maatschappelijke vraagstukken in hun business centraal te zetten. In de betekeniseconomie staat winst niet meer voorop, maar gaat het om maatschappelijke impact. Dit maakt organisaties aantrekkelijk voor zowel klanten als medewerkers. Vanuit jarenlange ervaring als veranderkundige rekt Kramer je denken op en reikt ze je verrassende, direct uitvoerbare opdrachten aan waarmee je onmiddellijk impact op jouw organisatie hebt. ‘Ben jij al activist?’ is een praktisch en visionair boek voor iedereen in organisaties, ongeacht positie of rol, die wil bijdragen aan een duurzame en sociale samenleving.
€ 24,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047012771
Pagina's
192
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 136 mm x 16 mm
Gepubliceerd
september 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘An nodigt je uit om je met maatschappelijke vraagstukken te bemoeien in je eigen omgeving. Ze illustreert hoe we daarbij beter ons heil niet zoeken in de perfecte organisatie of verlichte leiding, maar in het onszelf op het spel zetten met morsige initiatieven waar het de moeite waard is. Het boek biedt inspiratie voor wie meer wil bereiken.’ – Hans Vermaak, veranderdeskundige

‘Een groot idee mag klein beginnen, leer ik uit het boek van An Kramer.’ – Annemiek Leclaire, Flow