Breinbootcamp

Denis Bukin, Kamil' Guliev

voor een beter geheugen en een scherpe geest

Denis Bukin geeft in ‘Breinbootcamp’ op speelse en verhalende wijze een training voor je geheugen en geest. Stel je voor dat je feilloos kunt onthouden wat er in een belangrijk gesprek is gezegd, of nooit meer vergeet iets te doen wat je beloofd hebt. Dat je geen namen meer vergeet en makkelijk een nieuwe taal oppikt. Door je geheugen te trainen en je geest opmerkzamer te maken kun je van je brein een betrouwbare bondgenoot maken. In ‘Breinbootcamp’ ga je gelijk op met Andrej Simonov, een Russische student die door de KGB wordt gerekruteerd. Naarmate hij vordert van informant naar analist en dubbelagent krijg jij dezelfde training voor je geheugen en geest. Een kunstige mix van fictie, (neuro)psychologie en spel, gebaseerd op werkelijke ervaringen van KGB -agenten.
€ 20,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047011644
Pagina's
272
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 19 mm
Gepubliceerd
juni 2018
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Situaties in je opnemen, snel inzichten vergaren en vooral slim opslaan in je brein, en dan ook nog onder hoogspanning: het kan voor de hedendaagse kenniswerker geen kwaad om eens speels te kijken naar wat er te leren valt van spionnenwerk. Breinbootcamp zal daarbij zeker helpen!’ – Martijn Aslander, coauteur van Nooit Af