Buitenpost

reizen naar de uiteinden van de wereld

Auteur: Dan Richards
Zo verleidelijk geschreven dat je tijdens het lezen doorlopend zelf de behoefte voelt een rugzak om te gorden en op pad te gaan.
In 'Buitenpost' gaat Dan Richards op zoek naar plekken waar stilte, afzondering, avontuur of spiritualiteit te vinden zijn. Want waarom worden we aangetrokken door afzondering en wildernis? En wat is het met sommige plekken en landschappen dat ze schrijvers, kunstenaars en musici hebben geïnspireerd en nog steeds inspireren? In de voetsporen van avonturiers en stiltezoekers reist Richards van het Cairngormgebergte in Schotland naar de woeste natuur van IJsland. Hij bezoekt ijskoude spooksteden in Spitsbergen, Shinto-heiligdommen in Japan, de woestijn van Utah, maar ook de schrijfhut van Roald Dahl en een in de Noord-Atlantische Oceaan gelegen vuurtoren. Richards schrijft zo verleidelijk, tijdens het lezen voel je doorlopend de behoefte zelf een rugzak om te gorden en op pad te gaan.
Lees meer
9,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook


Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045039992
  • Vertaler: Wybrand Scheffer

Dan Richards

Dan Richards (1982) is geboren in Wales en groeide op in Bristol. Hij schrijft voor diverse kranten, sites en tijdschriften, waaronder The Guardian en Harper’s Bazaar.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights