Businessplan op 1 A4

Marc van Eck, Ellen Leenhouts

snel en effectief plannen met OGSM

Iedereen heeft plannen, zowel zakelijk als privé. Maar doordat veel plannen gewoonweg niet goed of concreet genoeg zijn en/of te weinig draagvlak hebben, realiseren we onze plannen vaker niet dan wel. Met 'Businessplan op 1 A4' van Marc van Eck en Ellen Leenhouts leer je hoe je een (business)plan maakt dat wél werkt. De methodiek heet OGSM: Objective, Goals, Strategies, Measures. Het is een plan op 1 A4 (ja, je leest het goed: één A 4) dat leidt van visie naar actie. Het verbindt ambitieuze doelstellingen aan concrete activiteiten. De methodiek is wereldwijd bewezen effectief. Vele organisaties werken er al jarenlang mee, zoals de NASA, Procter & Gamble en Coca-Cola. Aan de slag dus als je nog succesvoller wilt zijn!
€ 14,99 Hardback Op voorraad
ISBN
9789047008408
Pagina's
160
Type
Hardback
Afmeting
177 mm x 133 mm x 16 mm
Gepubliceerd
januari 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Heel toegankelijk geschreven. Een echte aanrader. - Tijdschrift voor marketing

- Tijdschrift voor marketing

OGSM forceert keuzes - wat doen we wel en wat doen we niet (meer). Het focust daardoor onze tijd en energie op zaken die er echt toe doen. - Just Spee, CEO Endemol

- Just Spee, CEO Endemol