Communicatie is een illusie

Meer impact en verbinding dankzij de geheimen van een illlusionist

De communicatie- en beïnvloedingstechnieken van illusionist Houtepen zijn bruikbaar voor iedereen, elke dag. Maak je wereld rijker en leer hoe je meer contact maakt en meer impact.
Niels Houtepen laat in ‘Communicatie is een illusie’ zien dat de werkelijkheid veel ruimer is dan je denkt. Met behulp van inzichten uit de psychologie en geheimen uit de toolbox van een illusionist word je je bewuster van je omgeving, leer je hoe je je beter kunt inleven in anderen, hoe je hen kunt verwonderen en positief beïnvloeden. Je communicatie wordt zo niet alleen effectiever, maar ook leuker: het sluiten van die salesdeal is een makkie, de normaal zo saaie vergadering verloopt lekker energiek en die netwerkborrel is echt nuttig.
Lees meer
17,50

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047015468
  • Pagina's: 160 pagina's

Niels Houtepen

Niels Houtepen

Niels Houtepen (1984) werd vóór zijn achttiende tweemaal Nederlands Kampioen Goochelen en was presentator bij onder meer RTL, TROS en SBS6. Als corporate illusionist geeft hij wereldwijd ruim honderd voor stellingen en lezingen per jaar, waarin hij technieken als ‘framing’, de ‘off-beat’ en ‘misdirection’ gebruikt.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights