Cultures of Growth (Nederlandse editie)

hoe de groeimindset teams en organisaties helpt

Cultures of Growth (Nederlandse editie) - cover
Creëer een groeimindset in jouw team en organisatie. Met inspirerende cases en handvatten helpt dit boek je om jouw organisatie een plek te maken waar iedereen floreert en groeit.
In elke organisatie kun je een groeimindset creëren, bewijst hoogleraar Mary Murphy. Haar jarenlange onderzoek laat zien dat er in organisaties met een groeicultuurmeer wordt samengewerkt, ze zijn inclusiever, er is meer onderling vertrouwen en er wordt innovatiever gedacht. Bovendien zijn mensen in deze organisaties minder geneigd de kantjes er vanaf te lopen of onderling te concurreren. In organisatieculturen verrijkt meteen groeimindset komen de beste ideeën van mensen in alle rollen en van alle achtergronden en alle rollen. De inspirerende cases in Cultures of Growth maken inzichtelijk hoe de groeimindset Patagonia hielp om uit te groeien tot marktleider en hoe een schooldirecteur in New York gelijk kansen wist te creëren voor kinderen van alle kleuren. Murphylaat zien dat je ook van jouw organisatie een plek kunt maken waar mensen graag zijn, waar ze zich ontwikkelen en waar iedereen gedijt.
Lees meer
26,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


26,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047015567
  • Pagina's: 320 pagina's
  • Vertaler: Vanja Walsmit

Mary C. Murphy

Mary C. Murphy

Mary C. Murphy is bijzonder hoogleraar psychologie en hersenwetenschappen aan de Universiteit van Indiana. Ze leidt The Summer Institute on Diversity aan Stanford Universiteit, waar ze haar PhD in sociale psychologie behaalde. Ook is ze oprichter en ceo van The Equity Accelerator, een organisatie die samenwerkt met scholen en bedrijven om gelijkwaardiger en rechtvaardiger leer- en werkomgevingen te creëren. Haar boek Cultures of Growth (Nederlandse editie) verschijnt in september 2024.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights