De 5 keuzes voor buitengewone productiviteit

Adam Merrill, Erik Roger, Kerry Kogon

getting the right things done

Verzuipen onder een berg werk of op de toppen van je kunnen werken, dat is de keuze. Of eigenlijk, de vijf keuzes. FranklinCovey ontwikkelde een krachtige methode – gebaseerd op de kennis van Stephen Covey (bestsellerauteur van De zeven eigenschappen), de laatste ontdekkingen in de neurowetenschap en jarenlange praktijkervaring – waarmee je je productiviteit en persoonlijke effectiviteit meetbaar verhoogt. De Nederlandse vertaling is aangevuld met praktijkvoorbeelden uit de Benelux. De methode helpt je in te zien waar je je kostbare tijd, energie en aandacht aan moet besteden om datgene te bereiken wat voor jou het belangrijkst is. Dankzij de vijf keuzes word je proactief, focus je op wat echt het verschil maakt, krijg je dingen voor elkaar, maak je het leven makkelijker met behulp van technologie en je krijgt er nog energie van ook. Met de vijf keuzes ontstijgen individuen, teams en organisaties het doorsnee efficiëntieniveau en bereiken ze het niveau van buitengewone productiviteit.
€ 20,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047008255
Pagina's
176
Type
Paperback / softback
Vertaler
Vanja Walsmit
Afmeting
210 mm x 135 mm x 22 mm
Gepubliceerd
juni 2015
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een makkelijk leesbaar en interessant boek voor iedereen die een Covey-opfrisser nodig heeft of een pragmatische methode zoekt om effectiever te zijn. De handige timemanagementtips en handvatten bieden de lezer de mogelijkheid om vanaf morgen beter te presteren. – Managementboek magazine