De Assessment Trainer

Jack J.R. van Minden

verhoog je prestaties met gevarieerde oefentests

Dr. Jack J.R. van Minden laat je in ‘De Assessment Trainer’ zien hoe jij je goed kan voorbereiden op een assessment. Jaarlijks moeten namelijk vele Nederlanders en Vlamingen een assessment ondergaan voor een nieuwe functie, baan of opleidingsplaats. Dit compacte, zeer gestructureerde en praktische boek, vergelijkbaar met de succesformule van ‘De IQ-Trainer’, helpt je thuis, zonder zenuwen, te oefenen met de gedragstests die je bij assessmentbureaus kunt verwachten. Geen oeverloze uitleg, maar duidelijke instructies voor gedragstests, met tips en waarschuwingen. Je gaat aan de slag met schriftelijke stukken, zoals de postbakopdracht en individuele doeopdrachten. Of met hulp van een tegenspeler en beoordelaar, zoals bij rollenspellen, groepsopdrachten en interviews. Beoordeel jezelf en laat je beoordelen aan de hand van onder andere (gedefinieerde) competenties. Een zelfverzekerde start van je assessment en gegarandeerd oefenplezier!
€ 16,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047013303
Pagina's
160
Type
Paperback / softback
Afmeting
211 mm x 137 mm x 16 mm
Gepubliceerd
maart 2020
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘De sollicitatiegoeroe.’ – de Volkskrant

‘In dit boek staan de meest veelvoorkomende opdrachten uitgelegd ter voorbereiding op het assessment. (…) Een aanrader voor sollicitanten.’ – A. de Jong, NBD Biblion