De box

waarom we onbewust zelf ons succes en geluk saboteren

Deze vertaling van Leadership and self-deception van The Arbinger Institute laat op een heldere manier zien hoe we onszelf vaak in de weg zitten, en helpt je uit de box te komen, en te blijven.
De box vertelt het verhaal van een man die in zijn nieuwe baan stap voor stap wordt ingewijd in de principes van de box. De box is een metafoor voor de situatie waarin je eigen tekortkomingen je gevangen houden in een patroon van zelfrechtvaardiging. Daardoor sta je niet open voor de hulp van anderen. Dit boek onthult op een heldere manier hoe we onszelf vaak in de weg zitten en helpt je uit de box te komen, en te blijven. Als je jezelf er weleens op betrapt dat je een ander de schuld geeft wanneer je zelf verantwoordelijk bent, chagrijnig reageert of anderen snel veroordeelt, lees dan dit fascinerende boek en verbeter je effectiviteit op het werk en je relaties met anderen ingrijpend.
Lees meer
14,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook
Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047008699
  • Pagina's: 176 pagina's
  • Vertaler: Janke Greving

The Arbinger Institute

The Arbinger Institute is gespecialiseerd in het oplossen van conflicten. Het gedachtegoed en de werkwijze van dit instituut worden in steeds meer landen toegepast.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights