De complete koolhydraatarme keuken

Voor mensen die van goed eten houden

In ‘De complete koolhydraatarme keuken’ presenteert Jonno Proudfoot koolhydraatarme recepten waar je de rest van je leven plezier van hebt. Hij leert je alles over essentiële kooktechnieken en over smaakcombinaties uit bijna veertig wereldkeukens. Sinds de bestseller ‘Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk (De Real Meal Revolutie)’ weten we dat de in dit boek beschreven leefstijl zorgt voor een betere gezondheid in elk opzicht en voor iedereen. Nu verschijnt het vervolg, met meer dan 300 nieuwe recepten. ‘De complete koolhydraatarme keuken’ is een uitgebreid handboek dat je helpt het beste uit ingrediënten te halen. Alle gerechten zijn suiker- en glutenvrij en ruim 100 zijn vegetarisch. Dit is een onmisbaar kookboek voor mensen die elke dag weer gezond en verrukkelijk koolhydraatarm willen eten.
Lees meer
12,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook


Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045039084
  • Vertaler: Anna Penta

Jonno Proudfoot

Jonno Proudfoot

Jonno Proudfoot is een van de bekendste chef-koks van Zuid-Afrika. Hij is expert en pionier op het gebied van de koolhydraatarme en suikerarme kookstijl. Proudfoot is medeoprichter van The Real Meal Revolution, een online platform waar jaarlijks meer dan een half miljoen mensen leren om gezond en koolhydraatarm te koken. Samen met Tim Noakes schreef hij 'Koolhydraatarm, suikervrij, vetrijk' (2015) en 'Supereten voor superkinderen' (2017), waarvan wereldwijd meer dan 400 000 exemplaren werden verkocht. In 2019 verscheen een nieuw kookboek van Proudfoot: 'De complete koolhydraatarme keuken'. 

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights