De droomfabriek

Gerwin van der Werf

In ‘De droomfabriek’ van Gerwin van der Werf wordt Josie zonder ervaring wiskundelerares op een school in een achterstandswijk. Ze heeft de grootste moeite met orde houden, boeken vliegen door het lokaal, tampons steken in het plafond en nooit stoppen die kinderen met praten. Vooral de populaire Carmen uit klas 3A maakt het haar moeilijk. Carmen komt te laat, zit op haar telefoon, heeft nooit huiswerk gedaan, geen pen bij zich – en hoezo is dat háár probleem? Ze heeft immers zestigduizend volgers op Instagram. Dan vraagt het meisje ineens om bijles, maar wel op één voorwaarde: het moet bij Josie thuis.
€ 21,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025472412
Pagina's
288
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 27 mm
Gepubliceerd
augustus 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Uiteindelijk blijkt De droomfabriek het sterkst als psychologische roman. […] Een intrigerende roman zonder eenduidige antwoorden. - Leeuwarder Courant (vier sterren)

- Leeuwarder Courant

Gerwin van der Werf volgt ondraaglijk spannend vertelprocédé. - Jeroen Vullings, Elsevier Weekblad (vier sterren)

- Elsevier

Het is daarnaast een knappe psychologische roman. […] Van der Werf, zelf muziekdocent, toonde zich in vorige romans een grootmeester van de dialoog en die goudgerande vaardigheid maakt ook nu het verhaal levendig en levensecht. [waardering: vier sterren]

- Limburgs Dagblad / Dagblad de Limburger

Van der Werf wekt geraffineerd steeds meer onbehagen, met kleine zinnetjes die door het vlot verlopende verhaal heen gestrooid staat. […] De droomfabriek is op meerdere niveaus te lezen. In alle gevallen lees je een gaaf boek. [waardering: 4 ballen]

- NRC