De Duivel te slim af zijn

Ontsluit de kracht van je eigen mindset met ‘De duivel te slim af zijn’, de langverzwegen opvolger van ‘Think and Grow Rich’ van bestsellerauteur Napoleon Hill.
Napoleon Hill beschrijft welke mindset nodig was voor het financiële succes dat hij in 'Think and Grow Rich' beschrijft. 'De Duivel te slim af zijn' schreef hij al voor de Tweede Wereldoorlog, maar werd destijds te controversieel gevonden voor publicatie en is pas recent herontdekt. Het is verrassend eigentijds, doordat hij laat zien wat hij leerde van zijn worstelingen in de turbulente tijden van de industriële revolutie en de economische crisis van de jaren dertig.

Hill beschrijft de innerlijke strijd die ieder mens wel eens ervaart en ontfutselt de Duivel het geheim van hoe hij mensen in zijn greep krijgt: door angst, woede, uitstelgedrag en afgunst. Zo leidt de Duivel ons af van ons werkelijke doel. Maar door onze zwakten en angsten onder ogen te zien, kunnen we onze dromen waarmaken.
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Hardback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047015727
  • Pagina's: 272 pagina's
  • Vertaler: Robert Neugarten

Napoleon Hill

Napoleon Hill

Napoleon Hill (1883-1970) werkte zich aan het begin van de vorige eeuw op van iemand uit de onderklasse tot een van de rijkste en meest inspirerende mensen ter wereld. Hij schreef elf boeken, waarvan 'Think and Grow Rich' het bekendst is. Hij richtte de Hill Foundation op als educatief non-profitinstituut en was een succesvol schrijver, spreker en ondernemer.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights