De halalborrel

de toekomst van islam in Nederland

Een toegankelijk boek voor iedereen die het gesprek over de islam naar een hoger niveau wil tillen. Want hoe moet het verder met de islam in Nederland? Berger geeft in dit boek antwoord op die vraag op basis van gesprekken en ervaringen met imams, moslimjongeren, politici, leraren, ambtenaren, politiemensen en zijn eigen studenten. Hij legt de vinger op de oorzaken van de spanningen, laat zien waar de gevoeligheden liggen en waarom hij desondanks toch optimistisch is over de toekomst.
Lees meer
19,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045041889
  • Pagina's: 224 pagina's

Dit boek in de media

‘Maurits Berger geeft in zijn boek handvatten voor een harmonischer verhouding tussen moslims en niet-moslims.’ – NRC Next

NRC Next

Maurits Berger

Maurits Berger

Maurits Berger is hoogleraar Islam en het Westen aan de Universteit Leiden en research associate aan Instituut Clingendael. Eerder verschenen van hem bij Atlas Contact Islam is een sinaasappel (1999), Kruistocht en Jihad (2001), Islam onder mijn huid (2003) en De sjeik in de Domkerk (2008). Andere boeken van hem zijn Religie (2010), A Brief History of Islam in Europe (2014) en De laatste shariarechtbank van Europa (2019).

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights