De IQ-Trainer 2

Jack J.R. van Minden

Voor wie er geen genoeg van kan krijgen: De IQ-Trainer 2. Het handzame oefenboek, boordevol nieuwe en uitdagende opgaven van de inmiddels bekende gevarieerde proeftests uit deel 1. Steek het boekje bij je, zodat je overal de opgaven kunt maken. Net als in De IQ-Trainer, het eerste deel, zijn ook hier de tests systematisch gerangschikt voor praktisch gebruik, met tips en uitleg bij elke test.

Vermijd onaangename verrassingen op het testbureau of bij e-tests door je met de IQ-Trainer tijdig voor te bereiden op nagenoeg alle intelligentietests – en angst en onzekerheid behoren voorgoed tot het verleden. Begin ontspannen en soepel aan elke test, want ook in dit boek vind je een bijna complete collectie van oefentests, representatief voor wat gebruikelijk is in de dagelijkse selectiepraktijk. Start vandaag nog en raak vertrouwd met alle soorten opgaven en ‘puzzels’. Succes verzekerd!
€ 12,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047001201
Pagina's
112
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 11 mm
Gepubliceerd
oktober 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact
Set
De IQ-Trainer - 2


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in