De kampvuurvraag

vind het leven dat bij je past

Auteur: Onno Aerden
Welke stappen kun je zetten voor een fijner leven? Aerden helpt je op weg. Stel de juiste vragen, houd je vrije tijd ‘vrij’ en verbind je verleden met je toekomst.
In ‘De kampvuurvraag’ laat Onno Aerden zien dat er nogal wat dingen in je leven zijn die, als je niet uitkijkt, stilletjes de regie van je overnemen. De wensen van je baas of je opdrachtgevers, de zorg voor je gezin, de Zoom-afspraken in je agenda en alle rekeningen die telkens weer dringend betaald moeten worden. Bekruipt jou ook weleens het gevoel: waar blijf ik in dit verhaal? In ‘De kampvuurvraag’ daagt Onno Aerden je uit om nú te kijken naar de manier waarop je je leven invult en niet te wachten tot na je pensioen. Met zijn persoonlijke verhaal inspireert hij je na te denken over wat je momenteel doet en wat je zou wíllen doen. De oefeningen leiden tot meer inzicht in jouw eigen diepste wensen. Daarnaast biedt hij je instrumenten voor een bewust en betekenisvol leven waarmee je eenvoudig aan de slag kunt.
Lees meer
12,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047015093

Onno Aerden

Onno Aerden

ONNO AERDEN (1967) is schrijver, columnist, presentator en communicatieadviseur. Hij is getrouwd, heeft twee dochters uit een eerdere relatie en twee bonuskinderen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights