De kwetsbaren

Auteur: Sigrid Nunez
Deel drie van een drieluik van de schrijfster van de bekroonde De vriend: tijdens de eerste covid lockdown in New York vindt een schrijfster onverwacht gezelschap van een onthechte Gen Z-er en een parmantige ara.
Tijdens de eerste coronagolf probeert een eenzame vrouw in New York City grip te krijgen op het leven en op de vraag wat menselijkheid behelst. Ze vindt een onverwachte klik met een op drift geraakte Gen Z’er, en met een ijdele, energieke ara. Terwijl de ambulancesirenes op straat loeien schuilen de drie gelegenheidsvrienden in hun toevluchtsoord hoog boven de stad. De kwetsbaren onthult wat er gebeurt wanneer vreemdelingen bereid zijn om elkaar te begrijpen, en hoe eenvoudig naastenliefde de pijn van een ander kan verzachten.
Lees meer
9,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025475390
  • Vertaler: Lucie Schaap

Sigrid Nunez

Sigrid Nunez

Sigrid Nunez (1951) schreef negen romans en een memoir over Susan Sontag, Sempre Susan. Ze leverde bijdragen aan onder meer The New York Times en The Wall Street Journal. Daarnaast geeft ze les aan onder andere Columbia, Princeton en Boston University. Haar roman De vriend werd bekroond met de National Book Award in 2018. Wat scheelt eraan verscheen in 2020.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights