De rit van mijn leven

Lessen in creatief leiderschap als CEO van Disney

Auteur: Robert Iger
Een inspirerend boek van een werkelijk creatief en bevlogen leider.
Robert Iger werd CEO van The Walt Disney Company in 2005, op een moment dat het bedrijf er slecht voorstond. Disney had te maken met zware concurrentie in een markt die op zijn kop werd gezet door razendsnelle technologische ontwikkelingen. Nu is Disney Een van de grootste en meest gerespecteerde mediabedrijven ter wereld. Het is eigenaar van Pixar, Marvel, Lucasfilm en 21st Centrury Fox, heeft met Disney+ een eigen streamingsdienst en is sinds het aantreden van Iger vervijfvoudigd in waarde. Wat is het geheim achter zijn succes? Hoe blies hij het bedrijf dat tot ieders verbeelding spreekt nieuw leven in? In dit boek beschrijft Iger hoe principes als bedachtzaamheid, respect, optimisme, moed en besluitvaardigheid het verschil maakten op de belangrijke momenten en deelt hij zijn persoonlijke lessen. Een inspirerend boek van een werkelijk creatief en bevlogen leider.
Lees meer
20,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047013808
  • Pagina's: 304 pagina's
  • Vertaler: Robert Neugarten

Dit boek in de media

 ‘Bob Iger heeft het merk Disney verder gebracht dan bijna iedereen had verwacht; met gratie en durf.’ – Hans Amesz, Financial Investigator

Robert Iger

Robert Iger begon zijn carrière als manusje-van-alles bij ABC, werkte zich op tot voorzitter van de ABC Group en begeleidde de fusie van Capital Cities/ABC en The Walt Disney Company. Vanaf 1999 was hij president van Walt Disney International en in 2005 werd hij CEO.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights