De sekstypiste

Auteur: Jen Beagin
De sekstypiste - cover
De typiste van een sekstherapeut raakt verliefd op een van diens cliënten, met onstuimige, bij vlagen hilarische gevolgen.
Greta woont in een eeuwenoude, slecht geïsoleerde Hollandse boerderij in Hudson, New York. Ze vult haar dagen met het uittypen van therapiesessies voor een sekscoach die zichzelf Ohm noemt. Ze raakt in de ban van zijn nieuwste cliënte, een geremde, getrouwde vrouw met een heftig verleden. Greta, die zelf ook veel heeft meegemaakt, is gefascineerd door haar stoïcijnse, verfrissende houding ten opzichte van trauma. Op een dag herkent Greta de stem van de vrouw in het honden-park. In paniek stelt ze zichzelf voor onder een valse naam en al snel raken ze in een explosieve a?aire verwikkeld. Greta is meer zichzelf dan ze ooit bij iemand is geweest. Haar verliefdheid is sterker dan haar schuldgevoel over het bedrog, en ze zal er alles aan doen om de relatie in stand te houden
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Luisterboek

24,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025473983
  • Pagina's: 448 pagina's
  • Vertaler: Linda Broeder

Jen Beagin

Jen Beagin

Jen Beagin debuteerde in 2015 met de roman Pretend I’m Dead. In 2017 ontving ze een prestigieuze Whiting Award. De vertaling van eerste twee romans van Jen Beagin verschenen in 2020 in één band als 'Stofzuigen in het donker'. 'De sekstypiste' is verschenen in april 2023.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights