De tijd van je leven

verhalen over de zin en onzin van ons werk

Auteur: Frida Boeke
Niemand heeft het op z’n sterfbed over werk. Maar waarom eigenlijk niet? In dit boek onderzoekt Frida Boeke met humor en een scherpe pen de zin en onzin van ons werkende leven.

Niemand heeft het op z’n sterfbed over werk. Maar waarom eigenlijk niet? Het dicteert ons leven, maar de balans lijkt steeds vaker zoek te zijn. We willen zinvol werk doen, maar werk ook niet te belangrijk maken. Ondertussen wordt ons wijs gemaakt dat het nooit als werk zal voelen als we doen wat we écht leuk vinden. Maar klopt dat wel?

In dit boek onderzoekt Frida Boeke de zin en onzin van ons werkende leven: burnouts te lijf gaan met kikkergif, influencers met morele dilemma’s, bonje in de bedrijfskantine en reclamemakers die toch bakker worden. Haar verhalen en reflecties schijnen licht op hoe we via werk ons leven vormgeven en houden je een spiegel voor die nodig is om uit te vogelen wat je nou écht wil.

Lees meer
20,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045050447
  • Pagina's: 208 pagina's

Dit boek in de media

'Waar Frida met haar boek goed in slaagt is de zoektocht te beschrijven die nooit tot een eind lijkt te komen. […] Complimenten voor Frida Broeke die in alle openheid een kwetsbaar kijkje geeft in haar eigen leven.' - Managementboek

'De tijd van je leven is een verfrissend boek dat uitdaagt om traditionele opvattingen over werk te heroverwegen. Boeke’s schrijfstijl is betrokken en toegankelijk, waardoor de complexe thema’s rond werk en identiteit helder worden gepresenteerd.' - Management Tribune

Frida Boeke

Frida Boeke

Frida Boeke (1991) is schrijver, columnist en podcastmaker. Op haar negentiende deed ze de TV Academy van BNN, maar koos later toch voor het bedrijfsleven. Zes jaar lang beklom ze de carrièreladder van een internationale bierbrouwer, tot ze om zich heen keek en besloot dat het welletjes was. Ze maakte de podcasts 'Lekker gewerkt', over de betekenis van werk voor haar generatie, en 'Hoeke & Boeke - Het hoogste woord'. Ook schreef ze columns voor 'Cosmopolitan'.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights