De verandering begint bij jou

Nick van Dam, Eileen M. Rogers

meer succes in je werk met positieve psychologie

Organiseren nieuwe stijl is leren, delen, flexibel en creatief zijn. Daarvoor heb je als kenniswerker heel andere competenties nodig dan voorheen. Nick van Dam en Eileen Rogers geven in De verandering begint bij jou een compleet en kernachtig overzicht van die nieuwe competenties zoals mindfulness, appreciative inquiry en sociale intelligentie. Het zijn op wetenschappelijk onderzoek gebaseerde vaardigheden en technieken die wonderen doen voor werkrelaties, je eigen energie en je connecties met anderen. Ze leren je de basisprincipes om positiviteit, vertrouwen en betrokkenheid aan te wakkeren in jezelf en in je medewerkers. Hiermee word je een stuwende kracht achter de innovatie en veranderingen in je organisatie.
€ 25,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047008507
Pagina's
192
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 13 mm
Gepubliceerd
juni 2015
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Het boek geeft een helder overzicht van nieuwe feiten. Het is degelijk onderbouwd en bevat interessante linkjes en literatuurverwijzingen. - Tijdschrift voor talen en managementontwikkeling