De vijf

De vijf - cover
Vier jonge meiden leven zich uit op het gebied van seks en geweld in de traditie van de grote Libertijnse roman maar gaandeweg wordt duidelijk dat ze door iets groters gestuurd worden.
Vier tieners delen een duivelse drift naar seks en geweld. De meiden leven zich uit op hun slachtoffers en verpulveren de grenzen van de geldende moraal. Tegelijkertijd proberen ze zich te bevrijden van de male gaze die hen drijft – of is er een andere kracht in het spel? De lezer wordt meegezogen in een verslavende vertelling die het daglicht eigenlijk niet kan verdragen. A.H.J. Dautzenberg is een geëngageerd en spraakmakend schrijver. In zijn werk laat hij keer op keer zien dat hij haarfijn de polsslag van de tijd aanvoelt, zoals met het initiatief van de glossy Quiet 500, waarmee hij de stille armoede in Nederland een gezicht gaf. We leven in een tijd waarin we heel voorzichtig moeten zijn met hoe we ons uiten, hoe we ons van de taal bedienen. In zijn nieuwe grote libertijnse roman verkent Dautzenberg de vrijheid van meningsuiting in tijden van de woke-beweging.
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


24,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025472993
  • Pagina's: 400 pagina's

A.H.J. Dautzenberg

A.H.J. Dautzenberg

A.H.J. DAUTZENBERG (Heerlen, 1967) schreef ruim twintig boeken – romans, verhalen, brieven, gedichten en essays. Zijn werk werd genomineerd voor diverse literaire prijzen. Daarnaast initieerde hij verschillende maatschappelijke en multidisciplinaire kunstprojecten. In 2016 ontving hij de Impact Award voor de armoedeglossy Quiet 500.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights