De zin van ziekte

Op zoek naar wijze woorden in Bijbel en literatuur

De zin van ziekte - cover
Iedereen krijgt vroeg of laat met ziekte te maken. Hoe gaan we daar mee om? Theoloog Alain Verheij zoekt naar verhelderende inzichten over tijdloze levensvragen in de Bijbel, cultuur en literatuur.
Niemand ontkomt eraan: vroeg of laat krijgen we met ziekte te maken. Het treft onszelf of mensen om ons heen, is kortstondig of chronisch, fysiek of psychisch, ernstig of beheersbaar. En al zolang er mensen op aarde rondlopen, vragen ze zich af hoe we met ziekte om moeten gaan. Hoe praten we erover? Hoe zoeken we naar genezing? Welke betekenis kennen we eraan toe – en is er überhaupt zin en betekenis te vinden in ziekte? Theoloog Alain Verheij wordt geprezen om zijn vermogen bruggen te slaan tussen levensvragen uit oude tijden en de moderne tijd. In De zin van ziekte vertelt en duidt hij Bijbelverhalen die belangrijke vragen stellen en verhelderende inzichten bieden over onze ervaringen met ziekte anno nu.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045050317
  • Pagina's: 224 pagina's

Alain Verheij

Alain Verheij

Alain Verheij (1989) is theoloog, schrijver en spreker. Zijn werk bestaat uit het liefdevol hervertellen van Bijbelverhalen aan een samenleving die daar steeds minder mee vertrouwd is. Verheij is lid van het Theologisch Elftal van Trouw en verschijnt regelmatig als commentator op radio en tv. Zijn werk is meermaals genomineerd voor diverse prijzen en zijn debuut God en ik werd uitgeroepen tot Theologisch Boek van het Jaar. Ook schreef hij Ode aan de verliezer en Geld en go€d.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights