De Zinmakers

Ben Kuiken

Nieuw organiseren in tijden van complexiteit en onzekerheid

In ‘De zinmakers’ laat organisatiefilosoof Ben Kuiken zien dat wij mensen voortdurend streven naar controle en beheersing, maar dat dit ons bij complexere zaken niet helpt. Integendeel, hoe meer regels en systemen, hoe complexer het vaak wordt. Dat wil niet zeggen dat je machteloos staat, als alles met alles samenhangt heb je wel degelijk invloed. Lees in dit boek waar die invloed uit bestaat en hoe je die kunt aanwenden. Dat begint in elk geval met zin maken, bijvoorbeeld in goede zorg, goed onderwijs en een veilige samenleving voor iedereen. ‘De zinmakers’ brengt verdieping en verheldering in een periode van grote maatschappelijke verandering en turbulentie. Het is daarmee een boek voor professionals, bestuurders, managers en eigenlijk voor iedereen die zin probeert te geven aan de ontwikkelingen in maatschappij en organisatie.
€ 20,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047011231
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 135 mm x 18 mm
Gepubliceerd
maart 2018
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Zeer inspirerend. **** – Intermediair

Een boek van grote waarde. – Management & Consulting

Ben Kuiken breekt een lans voor nieuwe intelligentie in organisaties. – Lees Magazine (Bol.com)

‘Lees dit boek van voor tot achter en begin weer van voor af aan. Zo mooi, zo zuiver, helder en duidelijker kunnen weinig mensen je door zo’n complexe, gecompliceerde wereld leiden.’ – Marianne van Duuren, Kindcentrum