Doe eens gek

Barry de Bruin

meer creativiteit in denken en doen

In ‘Doe eens gek’ laat Barry de Bruin zien hoe je vrij kunt denken en doen bij het zoeken naar nieuwe oplossingen. Ideaal voor als je op zoek bent naar een andere manier om dingen beter te doen. Er kan namelijk veel meer dan je denkt. Gekke ideeën blijken vaak zo gek nog niet en het normaal van vandaag is het raar van gisteren. Verandering is de norm in onze tijd en je komt nergens meer als je de gebaande paden niet verlaat. Dus probeer eens iets geks. Breek met conventies. Sta open voor (nu nog) absurde ideeën. De beste remedie tegen de gekte die je overkomt is de gekte die je zelf creëert. Dit boek laat je oefenen in vrijmoedigheid en bevat meer dan vijftig tips en tricks voor iedereen die zichzelf en anderen wil bewegen om dingen anders aan te pakken. Ontdek jouw speelruimte en leer hoe je die samen met anderen nog groter kunt maken.
€ 17,50 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047012870
Pagina's
240
Type
Paperback / softback
Afmeting
148 mm x 105 mm x 17 mm
Gepubliceerd
juni 2019
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Inspiratieboek voor iedereen die wel wat hulp kan gebruiken bij het zoeken naar nieuwe oplossingen of voldoende lef om vrij te denken en te doen. – Dude Magazine

Geschikt voor iedereen die zijn leven naar eigen inzicht een draai wil geven. – NBD Biblion