Dorst

Dorst - cover
Een queer, feministische vampierroman over kwestbaarheid en verlangens, in de traditie van Mary Shelley en Shirley Jackson
In de negentiende eeuw gaat een vampier aan wal in Buenos Aires om voor de zoveelste keer opnieuw te beginnen. Ze past zich aan en gaat ongemerkt op in de groeiende stad, neemt minnaars en minnaressen en leert haar verlangens afwisselend te bedwingen en de vrije loop te laten. Wanneer haar dorst ondraaglijk wordt, neemt ze vastberaden haar laatste toevlucht tot een pasgebouwd mausoleum. Voor eeuwig en altijd – althans, dat hoopt ze. Tweehonderd jaar later loopt een jonge vrouw doelloos rond over de oudste begraafplaats van Buenos Aires. Ze is het moederschap, haar saaie baantje en eigenlijk haar hele leven beu. Tussen de grafmonumenten zoekt ze naar iets waarvan ze zelf niet precies weet wat het is – misschien naar een manier om te verdwijnen. Wanneer ze de vampier tegenkomt, slaat er een vonk over tussen de twee vrouwen, en ze overschrijden een drempel waarna er geen weg meer terug is.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


22,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025476243
  • Pagina's: 256 pagina's
  • Vertaler: Irene van de Mheen

Marina Yuszczuk

Marina Yuszczuk

Marina Yuszczuk werd in Argentinië geboren in 1978. Ze is mede-oprichter van de feministische uitgeverij Rosa Iceberg. Ze publiceerde gedichten, korte verhalen en romans. Dorst betekende Yuszczuks internationale doorbraak.

Dorst verschijnt in september 2024.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights