Duivelsgreep

Auteur: Lina Wolff
Duivelsgreep - cover
Een krankzinnig verhaal van wederzijdse obsessie en (seksueel) machtsspel, tegen de achtergrond van Florence (Lina Wolff - Zweedse geestverwante van Tarantino).
Een Zweedse vrouw arriveert in Florence, waar alles haar vreemd en overweldigend lijkt. De terracotta daken, de kerktorens, de verliefde stellen op straat. De man voor wie ze haar vorige leven heeft opgegeven is gedrongen en lelijk, en misschien vragen de mensen zich af wat iemand zoals zij met iemand zoals hem te zoeken heeft. Maar het kan haar niets schelen. Ze vindt dat ze veel te leren heeft, zowel op seksueel als op emotioneel gebied, en ze hoopt dat hij haar daarbij kan helpen. En dat zij hem ondertussen voor zichzelf mag houden. Het duurt niet lang voordat de jaloezie oplaait, en die is geheel wederzijds. Pas later zal ze zich afvragen wanneer ze haar grip op hem is kwijtgeraakt. Wanneer hij zijn greep onherroepelijk op haar heeft verstevigd. Zijn duivelsgreep.
Lees meer
24,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


24,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025474508
  • Pagina's: 288 pagina's
  • Vertaler: J. Middelbeek-Oortgiesen

Lina Wolff

Lina Wolff

LINA WOLFF schreef eerder onder andere de roman De polyglotte geliefden (2018), die de Zweedse Augustprijs won en in meer dan twintig landen is verschenen. In 2020 verscheen De dwalingen van het vlees, die in Zweden bekroond werd met de Aftonbladet Literatuurprijs. Duivelsgreep stond op de shortlist van zowel de Augustprijs als de Dagens Nyheter Literatuurprijs.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights