Een jaar in de tuin van White Stork Farmhouse

Marijn O'Hanlon

ooievaarsdagboek

‘Een jaar in de tuin van White Stork Farm House’ beschrijft hoe reisschrijver Redmond O’Hanlon zich met zijn Nederlandse vrouw Marijn na een avontuurlijk leven terugtrok op het Drentse platteland. De Amazone en Drenthe, het lijkt nogal een verschil en dat is het natuurlijk ook. ‘Natuur is de enige troost die we in het leven hebben,’ is een bekende uitspraak van Redmond. Dat wordt maar weer eens bewezen in dit dagboek van Marijn O’Hanlon, waarin zij het dagelijks leven beschrijft in de grote tuin van een huis met een ooievaarsnest op het dak. Meeleven met de natuur blijkt een probaat middel tegen depressies en de kwalen van het ouder worden en kan het leven in Drenthe net zo interessant maken als dat in het Amazonegebied.
€ 21,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789045047126
Pagina's
256
Type
Paperback / softback
Afmeting
209 mm x 136 mm x 26 mm
Gepubliceerd
juni 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Een jaar in de tuin van White Stork Farmhouse is in een aansprekende, beeldende stijl geschreven en bevat enkele sfeervolle zwart-witillustraties van Marijn OHanlon zelf.’

- NBD Biblion

Een humorvol en liefdevol dagboek

- Elegance

Niet minder interessant dan de reizen door Borneo en de Amazone die haar man optekende.

- Algemeen Dagblad

Ik ben een fan van Redmond OHanlon, maar na het lezen van dit boek ook van zijn echtgenote. (…) Aanbevolen voor natuurliefhebbers, die niet per se naar een ver buitenland hoeven.

- NVOX