Een tweede leven

R.C. Sherriff

‘Een tweede leven’ van R.C. Sherriff gaat over meneer Baldwin die onlangs met pensioen is gegaan. Eerst is hij vol hoop en plannen voor zijn toekomst maar enkele maanden later, lijkt hij niets voor elkaar te krijgen. Zijn vrouw is evenzeer uit haar doen; ze heeft nu voortdurend een metgezel die haar de hele dag op haar vingers kijkt, elke dag weer. Bovendien hebben ze elkaar niets meer te zeggen. Ten einde raad stelt Edith voor in het weekend een wandeling te maken naar een van hun lievelingsplekjes op het platteland. Bij dat uitstapje zien ze een huis te koop staan en besluiten ze in een opwelling het te kopen. Voortaan zullen ze hun hoop en dromen voor de toekomst projecteren op dit gezamenlijke project. Maar zal dat genoeg zijn om zin te geven aan de herfst van hun leven? Eerder verscheen van Sherriff ‘Twee weken weg’.
€ 24,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025473617
Pagina's
336
Type
Paperback / softback
Vertaler
Inge Kok
Afmeting
210 mm x 136 mm x 27 mm
Gepubliceerd
oktober 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Haarscherp beschrijft Sherriff de innerlijke strijd die niet alleen de gepensioneerde, maar ook het thuisfront moet leveren. (…) het boek blijft boeien vanwege de rake beschrijving van de menselijke psyche. Opnieuw een aanrader.

- Katholiek Nieuwsblad

Weer zon tijdloos verhaal. (…) Ik werd erin meegezogen. - Niek Walhout van boekhandel De Koperen Tuin in Goes

- AD Magazine