Een voor allen, allen voor een

Simon Sinek

waarom leiders een cultuur van veiligheid moeten creeren

Een voor allen, allen voor een van Simon Sinek gaat over leiderschap, en het creëren van een veilige werkomgeving. Het verband tussen die twee is de leider: hij of zij bepaalt of mensen zich in een organisatie gesteund voelen, en dus of ze bereid zijn zich voor elkaar in te zetten. Het leger is een concreet voorbeeld van zo’n organisatie, en leiderschap is daarin niet een kwestie van rang of positie, maar vooral van initiatief en verantwoordelijkheidsgevoel. Sinek verklaart in dit boek de essentie van leiderschap aan de hand van biologie, antropologie en evolutieleer. Hij laat zien hoe we ons ontwikkeld hebben tot mensen die elkaar moeten helpen en vertrouwen om voort te kunnen bestaan. Een voor allen, allen voor een laat iedere (beginnende) leider en ondernemer zien wat mensen nodig hebben om optimaal samen te werken en te functioneren.
€ 24,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047007296
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Vertaler
Robert Neugarten
Afmeting
210 mm x 135 mm x 22 mm
Gepubliceerd
maart 2021
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact
Serie
Business bibliotheek


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Soms heb je van die momenten dat alles op zn plek lijkt te vallen. Voor mij was dat zo bij het lezen van dit boek. José W. Otte, Managementboek Magazine

‘Laat iedere leider en ondernemer zien wat mensen nodig hebben om optimaal te werken en te floreren.’ - P&O Actueel