Een voor allen, allen voor een

Simon Sinek

waarom leiders een cultuur van veiligheid moeten creeren

Wat is de essentiële taak van een leider of manager? Het antwoord van Simon Sinek: het creëren van een cultuur van veiligheid. Want wie zich moet richten op gevaar binnen de organisatie, kan geen aandacht hebben voor wat er buiten de organisatie gebeurt. Zo zal een bedrijf nooit slagvaardig kunnen reageren op veranderende omstandigheden. Denk aan het leger, waar opofferingsgezindheid, vertrouwen en samenwerking essentieel zijn om de gevaren van buitenaf het hoofd te bieden. 

Sinek, bekend van de bestseller Begin met het Waarom, gaat op zoek naar de essentie van een veilige, florerende bedrijfscultuur aan de hand van biologie, antropologie en evolutieleer. Hij toont aan dat mensen pas echt verantwoordelijkheid en initiatief tonen als ze zich gesteund weten door hun collega’s én hun leiders. In Een voor allen, allen voor een laat hij zien hoe je het beste uit je team kunt halen.

€ 24,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047007296
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Vertaler
Robert Neugarten
Afmeting
210 mm x 135 mm x 21 mm
Gepubliceerd
juni 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact
Serie
Business bibliotheek


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Soms heb je van die momenten dat alles op zn plek lijkt te vallen. Voor mij was dat zo bij het lezen van dit boek. José W. Otte, Managementboek Magazine

‘Laat iedere leider en ondernemer zien wat mensen nodig hebben om optimaal te werken en te floreren.’ - P&O Actueel