Einstein in tijd en ruimte

een leven in 99 deeltjes

Einstein in tijd en ruimte - cover
Een non-traditionele biografie over de beroemdste en meest controversiële wetenschapper van de twintigste eeuw. Een boek dat zich uitstrekt in tijd en ruimte.
Hoe benader je de beroemdste en meest controversiële wetenschapper van de twintigste eeuw op een originele manier? Dit boek pakt zijn onderwerp op een verfrissend andere en oneerbiedige (zeer Einstein-geschikte) wijze aan: opgehakt in 99 deeltjes. Sommige deeltjes zijn heel kort, andere langer, en ze variëren van een uittreksel uit Einsteins fascinerende, duizend pagina’s tellende FBI-dossier, tot een lijst van verwijzingen naar hem in songteksten; en van zijn wetenschappelijke theorieën tot zijn buitenhuwelijkse escapades. Hoewel het boek zich uitstrekt door ruimte en tijd, waarbij momenten uit Einsteins latere leven worden afgezet tegen die uit zijn jeugd, biedt het een compleet beeld van historisch figuur, natuurkundig genie, superberoemdheid en waardeloze echtgenoot Albert Einstein.
Lees meer
27,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


27,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045045481
  • Pagina's: 320 pagina's
  • Vertaler: Wybrand Scheffer

Samuel Graydon

Samuel Graydon is wetenschapsredacteur van de Times Literary Supplement, waarin hij regelmatig schrijft over onder andere kwantummechanica, literatuur, muziek en komedie. Hij studeerde Engels in Oxford en woont in Londen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights