Einstein in tijd en ruimte

een leven in 99 deeltjes

Een non-traditionele biografie over de beroemdste en meest controversiële wetenschapper van de twintigste eeuw. Een boek dat zich uitstrekt in tijd en ruimte.
Hoe benader je de beroemdste en meest controversiële wetenschapper van de twintigste eeuw op een originele manier? Samuel Graydon pakt zijn onderwerp op een verfrissend andere, oneerbiedige (en voor Einstein zeer geschikte) wijze aan: opgehakt in 99 deeltjes. Sommige zijn heel kort, andere zijn langer, en ze variëren van een uittreksel uit Einsteins fascinerende, duizend pagina’s tellende FBI-dossier tot het zoeken naar een stuk gereedschap om een paperclip weer recht te buigen; en van zijn wetenschappelijke theorieën tot zijn buitenhuwelijkse escapades. Hoewel dit boek zich uitstrekt door ruimte en tijd, waarbij momenten uit Einsteins latere leven worden afgezet tegen episodes uit zijn jeugd, biedt het een compleet beeld van historisch figuur, natuurkundig genie, superberoemdheid en waardeloze echtgenoot Albert Einstein.
Lees meer
27,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789045045481
  • Pagina's: 336 pagina's
  • Vertaler: Wybrand Scheffer

Dit boek in de media

'Samuel Graydon schreef een schitterende biografie over de beroemdste maar ook meest controversiële wetenschapper van de 20ste eeuw. Een boek dat zich uitstrekt in tijd en ruimte. Niet te missen!' - Stretto

Samuel Graydon

Samuel Graydon is wetenschapsredacteur van de Times Literary Supplement, waarin hij regelmatig schrijft over onder andere kwantummechanica, literatuur, muziek en komedie. Hij studeerde Engels in Oxford en woont in Londen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights