Elders

Elders - cover
Waar hoor je thuis als je nergens geworteld bent? Een intieme roman over alleenstaand moederschap, vrouw-zijn en je ergens echt thuis voelen.

Het is nacht. Terwijl haar dochter boven slaapt, zit een vrouw in haar nieuwe huis tussen dertien dozen en twee kleine bruinleren koffers waarin ‘het archief van haar leven’ verpakt zit.

Na twintig jaar lang in acht landen en negen steden gewoond te hebben, verzoent ze zich in de nacht die voor haar ligt met haar lot: zich definitief ergens vestigen. En al die tijd kijken de dozen haar aan en opent ze er slechts enkele. Ze haalt er een Noorse trui uit van een oude geliefde die een stroom aan herinneringen op gang brengt en haar confronteert met de keuzes die ze in haar leven gemaakt heeft en alles wat ze destijds achterliet. < p>Elders is een roman over alleenstaand moederschap, vrouw-zijn en je ergens echt thuis voelen.

Lees meer
21,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Hardback


21,99
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025475611
  • Pagina's: 144 pagina's

Ilse Josepha Lazaroms

Ilse Josepha Lazaroms

Ilse Josepha Lazaroms (1979) is schrijver en wetenschapper. Ze studeerde Gender studies en promoveerde in de Joodse studies. Ze woonde lang in de Verenigde Staten, waar ze onderzoek deed naar Hongaars­-Joodse verhalen. Haar nomadisch bestaan bracht haar naar Boedapest, Jeruzalem, Londen, Oslo, Florence, en Jena. Nu woont ze in Amsterdam, samen met haar dochter. Ze publiceert in De Groene Amsterdammer, de Nederlandse Boekengids en De Correspondent. In 2021 verscheen haar debuutroman Duet.

Elders verschijnt in juni 2024 bij Atlas Contact.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights