En dan nog iets

Paulien Cornelisse

Het vervolg op de bestseller Taal is zeg maar echt mijn ding En dan nog iets is meer dan de titel doet vermoeden. De opvolger van Taal is zeg maar echt mijn ding (2009) staat weer vol met onnuttige, maar toch amusante analyses van ons taalgebruik. Dit is geen postscriptum maar een update. Wat is het verschil tussen leuk en leuk-leuk? Wat zijn de fijnere nuances van nazi-Duits en porno-Duits? Wat is nouveau kak? Paulien Cornelisse (1976) is theatermaakster en columniste. Dit seizoen gaat haar avondvullende voorstelling Hallo Aarde in reprise. Van Taal is zeg maar echt mijn ding zijn meer dan 400.000 exemplaren verkocht. In 2010 won ze de Tollens-prijs voor deze 'opvallende literaire prestatie'. In hetzelfde jaar kreeg ze ook de Neerlands Hoop, voor haar cabaretwerk.
€ 15,00 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025438036
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
181 mm x 115 mm x 20 mm
Gepubliceerd
oktober 2018
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers


‘Tranen van het lachen gegarandeerd. ****’ – De Telegraaf 

‘Heerlijk herkenbaar. ****’ – de Volkskrant 

‘Ik vind het werk van Paulien Cornelisse wel erg mooi. Je moet niet alleen mét taal maar ook óver taal schrijven. Dat doet zij.’ – A.F.Th. van der Heijden (na het winnen van NS publieksprijs 2012)