Feel-good productiviteit

Hoe je met plezier meer kunt bereiken

Auteur: Ali Abdaal
Feel-good productiviteit - cover
Het geheim van productiviteit is niet discipline, maar plezier. In dit vrolijke en praktische boek laat Abdaal zien hoe je tegelijkertijd je werkplezier én je productiviteit kunt vergroten.
Productiviteit draait om discipline en de weg naar succes bestaat uit eindeloos zwoegen. Tenminste, dat is wat we onszelf voorhouden. Maar kan het ook anders?
Puttend uit tientallen jaren psychologisch onderzoek laat Ali Abdaal zien wat het geheim van productiviteit is: je goed voelen. Want als je plezier hebt in je werk, dan komt de productiviteit vanzelf.
Met inspirerende verhalen en een berg aan praktische, uit voerbare technieken helpt Abdaal je om Feel-Good Productiviteit in je leven te integreren. Zo laat hij zien hoe je met slimme trucs saaie klussen leuk kan maken. Hoe je nieuws gierigheid en avontuur centraal kan stellen. En hoe het helpen van collega's ook jou nieuwe energie geeft. Wie de vrolijke filosofie van Abdaal durft te omarmen, wordt niet alleen productiever, maar ook een gelukkiger en completer mens.

Lees meer
20,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


20,00
Reserveer nu
Niet op voorraad
  • Gratis verzending bij pre-orders
  • Direct na verschijning in huis
  • Binnen 14 dagen gratis retourneren binnen NL

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047016496
  • Pagina's: 256 pagina's
  • Vertaler: Vanja Walsmit

Ali Abdaal

Ali Abdaal

Ali Abdaal is een Britse arts, ondernemer en de meest gevolgde productiviteitsexpert ter wereld. Hij raakte gefascineerd door productiviteit toen hij zijn studie geneeskunde aan Cambridge University probeerde te combineren met zijn eigen bedrijf. Hij besloot zijn zoektocht naar een gezonder, gelukkiger en productiever leven online te delen en bereikte wereldwijd al miljoenen mensen met zijn video’s, podcasts en artikelen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights