Fluitend leidinggeven

Louis van Woerden

managen met meer plezier

In Fluitend leidinggeven heeft Louis van Woerden alles wat er over leiderschap is geschreven en waarvan hij vindt dat het jou kan helpen vertaald in concrete handvatten. De directie eist van alles en medewerkers worden steeds mondiger. En jij? Jij zit er als manager tussenin. Ondanks je ambities en goede voornemens wordt je agenda geregeerd door de waan van de dag. Van het motiveren en ontwikkelen van de mensen in je team komt bar weinig terecht. Soms vraag je je wel eens af: ‘Waarom wilde ik ook al weer manager worden?' Gelukkig kan het ook anders. Want succesvol leidinggeven is volgens van Woerden eigenlijk verrassend eenvoudig. Hij geeft je heel praktische adviezen om meer te bereiken en weer voldoening te halen uit je taak als leidinggevende. Want leidinggeven is óók gewoon werk, en je kunt er beter in worden. Fluitend leidinggeven is een boek dat je meeneemt naar je werk, om direct toe te passen wat je thuis al had onderstreept!
€ 20,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047008545
Pagina's
160
Type
Paperback / softback
Afmeting
218 mm x 142 mm x 18 mm
Gepubliceerd
december 2015
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een zeer leesbaar boek dat uitnodigt om leiderschap vooral te gaan doen. - Janka Stoker, hoogleraar Leiderschap en Organisatieverandering Rijksuniversiteit Groningen

In dit toegankelijke boek laat Louis van Woerden zien dat succesvol leidinggeven "verwarrend eenvoudig" is. - Jan van Setten, spreker en bestsellerauteur van Hoe krijg ik ze zover?