Good to great

waarom sommige bedrijven een sprong vooruit maken... en andere niet

Auteur: Jim Collins
In bijna alle managementliteratuur aangehaald als het meest grondige, inzichtelijke en vernieuwende boek over organisatieontwikkeling van de afgelopen decennia.
Jim Collins heeft met 'Good to Great' een wereldwijde bestseller geschreven waarvan inmiddels al meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht. Dit boek wordt in bijna alle managementliteratuur aangehaald als de meest grondige, inzichtelijke en vernieuwende studie aangaande organisatieontwikkeling van de afgelopen decennia. Uit een langdurig onderzoek van honderden Fortune 500-bedrijven kwamen elf bedrijven naar voren die in een periode van vijftien jaar explosief groeiden: een tijdlang presteerden ze even 'good' als hun concurrenten in dezelfde branche, maar plotseling accelereerden ze en werden 'great'. Wat onderscheidt deze succesvolle bedrijven nu van hun concurrenten en wat kunnen anderen daarvan leren? Collins heeft zijn inzichten in een aantal principes geformuleerd. Het zijn tijdloze factoren voor succes gebleken - geen hypes.
Lees meer
20,00 25,00

Je bespaart 20%

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback


20,00 25,00

Je bespaart 20%

Direct bestellen
Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047093848
  • Pagina's: 284 pagina's
  • Vertaler: Ypie Veenstra

Dit boek in de media

‘Jaloers op die excellente concurrent? Collins heeft uitgevonden hoe dat komt en hoe u de middelmaat overstijgt […] zeer helder en bruikbaar.’ - Sprout

Sprout

Waarom sommige bedrijven een sprong vooruit maken... en andere niet

1 van de ‘10 onmisbare ondernemersboeken’ volgens Sprout.

Sprout

'Legendarisch boek’ - Management team

Management Team

‘Dit boek heb ik altijd graag gelezen. Vooral het element level 5 leadership is prachtig beschreven en blijft actueel.’ – Michiel van Meer, Management Scope

Management Scope

Jim Collins

Jim Collins

Jim Collins heeft gedoceerd aan de Stanford School of Business. Met Good to Great schreef hij een wereldwijde bestseller waarvan inmiddels al meer dan een miljoen exemplaren zijn verkocht. Dit boek wordt in bijna alle managementliteratuur aangehaald als de meest grondige, inzichtelijke en vernieuwende studie van de afgelopen decennia. Winnaar van het Managementboek 2005.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights