Groeien met je bedrijf

Professionaliseren en optimaliseren voor ondernemers

Ben jij klaar om je bedrijf verder te professionaliseren? Met de praktische tips van financieel expert Marjan Heemskerk leer je alle kansen benutten op het gebied van financiën en bedrijfsvoering.
In ‘Groeien met je bedrijf’ helpt registeraccountant en financieel expert Marjan Heemskerk je de volgende stap in je onderneming te zetten. Als ondernemer wil je in eerste instantie vooral een goed en stabiel bedrijf neerzetten en uitbouwen. Maar als je wilt blijven groeien, is het belangrijk dat je ook onder de motorkap van je bedrijf alles op orde hebt. Misschien laat je wel kansen liggen op het gebied van financiën of bedrijfsvoering. Weet jij bijvoorbeeld waar je het meest op verdient? Maak je eigenlijk wel gebruik van alle beschikbare fiscale faciliteiten? Heemskerk laat zien hoe je inzicht krijgt in de belangrijkste cijfers, wat je moet weten over verzekeringen en pensioenregelingen, hoe je je bedrijf zo veel mogelijk automatiseert, wat er komt kijken bij het inhuren van personeel en nog veel meer. Met de praktische tips in dit boek ben jij klaar om je bedrijf verder te professionaliseren.
Lees meer
22,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047016519
  • Pagina's: 160 pagina's

Dit boek in de media

'Groeien met je bedrijf beschrijft de belangrijkste zaken die je moet weten rondom jouw bedrijfsfinanciën.' - Frankwatching

Marjan Heemskerk

Marjan Heemskerk

MARJAN HEEMSKERK is registeraccountant en oprichter van het online financiële platform ‘The happy financial’. Sinds 2008 is ze werkzaam als accountant en heeft ze tal van bedrijven geadviseerd op financieel gebied. Daarnaast is ze als docent accountancy verbonden aan Nyenrode Business Universiteit. Eerder verschenen van haar De praktische gids voor startende ondernemers (e-book) en The happy financial.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights