Groter groeien

Kees de Jong

ervaringen van een groeiondernemer

Kees de Jong beschrijft in Groter groeien zijn ervaringen met ondernemerschap, zijn worstelingen, fouten en oplossingen. Een van zijn conclusies: als je als ondernemer maar blijft leren en aan jezelf blijft werken, kun je alle situaties de baas. Veel ondernemers worstelen met dezelfde dilemma's: op het gebied van hun leiderschap, de omgang met medewerkers, de strategie van het bedrijf, de financiën enzovoort. En als je bedrijf hard groeit komt daar nog eens bij dat je voortdurend van rol moet veranderen in de verschillende fasen van de ontwikkeling van je onderneming. 'De tragiek van de groeiondernemer: de persoonlijke kracht ontpopt zich een fase later als de zwakte van het bedrijf. De Jong laat zien hoe je een bedrijf bouwt dat toch groter wordt dan jijzelf.' - Martin Schuurman, ondernemer JIP/MKB Brandstof Kees de Jong is al 25 jaar ondernemer, en schreef een aantal jaren voor Het Financieele Dagblad. Samen met zijn compagnon richtte hij begin jaren negentig Blauw Research op. Sindsdien is hij als initiator, ondernemer of investeerder betrokken bij vele start-ups en bedrijven in binnen- en buitenland.
€ 19,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789047007524
Pagina's
Onbekend
Type
Paperback / softback
Afmeting
208 mm x 136 mm x 22 mm
Gepubliceerd
augustus 2014
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Business Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

Een boek over persoonlijke worstelingen, fouten en oplossingen van een ondernemer die ook als initiator of investeerder was betrokken bij vele start-ups. - Sigma