Gung Ho!

Een overtuigende methode om uw medewerkers te inspireren

Dankzij 'Gung Ho' weten medewerkers weer waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk en ondersteunen zij elkaar.
Hoe krijg je je mensen zo gemotiveerd en enthousiast dat zij zich volledig inzetten voor hun organisatie? In ‘Gung Ho’ beschrijven Ken Blanchard en Sheldon Bowles een revolutionaire techniek om persoonlijke betrokkenheid van medewerkers te vergroten. Het antwoord ligt besloten in de drie eenvoudige principes van ‘Gung Ho’, principes die voor elke manager zijn na te volgen. Blanchard en Bowles beschrijven deze aan de hand van een bedrijf dat worstelt om een faillissement af te wenden. Dankzij ‘Gung Ho’ weten medewerkers waarvoor zij werken, voelen zij zich verantwoordelijk en ondersteunen zij elkaar. Productiviteit en winst stijgen en het bedrijf wordt een voorbeeld in het land. Ook uw bedrijf heeft baat bij de principes van ‘Gung Ho’!
Lees meer
9,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Ebook

Bekijk Luisterboek
Bekijk Paperback

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047011750
  • Vertaler: Pim van Tol

Kenneth Blanchard

Kenneth Blanchard

Ken Blanchard is president-directeur van de Ken Blanchard Companies in Californië. Zijn bekendste boek is De One Minute Manager, waarvan er wereldwijd meer dan 12 miljoen exemplaren zijn verkocht. Daarnaast schreef hij onder andere Maak een fan van uw klant, De kracht van empowerment, Gung Ho! en De Orka-award.
Ken Blanchard heeft vele prijzen gewonnen voor zijn aandeel op het gebied van management en leiderschap. The National Speakers Association beloonde hem met de hoogste prijs, de "Council of Peers Award of Excellence". http://www.kenblanchard.com/

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights