Hebben en zijn

Dimitri Verhulst

‘Hebben en Zijn’ van Dimitri Verhulst begint met de dood van Malodot. Na een fataal auto-ongeluk bevindt hij zich tot zijn verbazing in een kliniek waar hij eerst moet zien af te kicken van het leven alvorens hij volkomen dood kan zijn. Mislukt hij hierin, dan moet hij zijn hele bestaan opnieuw ondergaan, van begin tot eind, op exact dezelfde manier. Met een bont gezelschap van lotgenoten heeft hij groepstherapieën en hij voert individuele gesprekken met een raadselachtige Counselor die hem ertoe probeert te bewegen die vuile verslaving aan het leven af te zweren. In ‘Hebben en Zijn’ werpt Dimitri Verhulst in geestige en fraaie bewoordingen licht op onze eindigheid; het is een roman die met geen andere te vergelijken valt, ook niet binnen het oeuvre van de schrijver zelf.
€ 19,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025473143
Pagina's
176
Type
Paperback / softback
Afmeting
210 mm x 136 mm x 18 mm
Gepubliceerd
juni 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Hebben en Zijn is een droomhuwelijk van levensdrift en mensenhaat.’

- Het Parool

Hebben en Zijn toont impliciet dat de levensdrang sterker wordt door de kracht van een verhaal dat verteld kan blijven worden’ Elsevier (waardering vier sterren)

- Elsevier