Het boek voor jonge teamleiders

6 zekerheden voor een goede start als leidinggevende

Jelle van der Lugt beschrijft in ‘Het boek voor jonge teamleiders’ hoe het was om als 24-jarige teamleider te zijn bij het Vattenfall Solar Team van de TU Delft. Aan hem de spannende taak om met een team van studenten een zonneauto te bouwen die tijdens een achtdaagse race in Zuid-Afrika de concurrentie kon verslaan. Maar hoe doe je dat eigenlijk, leidinggeven aan een team? In dit boek deelt Jelle zijn ervaringen en beschrijft hij zes zekerheden die hij heeft ontdekt om met overtuiging aan de slag te gaan als beginnend leidinggevende: bouwen aan je team, werken aan vertrouwen, doelen stellen en resultaten behalen, verantwoordelijkheid nemen en geven, coaching en reflectie. De zekerheden geven je de focus om je met het team snel te ontwikkelen en aandacht te besteden aan wat voor jullie van belang is. Met aansprekende persoonlijke voorbeelden, handige modellen, lessen van teamcoaches Marc Lammers en Mark Tigchelaar, en adviezen van onder meer Jeroen Dijsselbloem zorgt ‘Het boek voor jonge teamleiders’ ervoor dat je met plezier en vertrouwen kunt beginnen aan je eerste jaar als teamleider.
Lees meer
21,99

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789047013761
  • Pagina's: 176 pagina's

Dit boek in de media

'Met aansprekende persoonlijke voorbeelden, handige modellen, lessen van teamcoaches Marc Lammers en Mark Tigchelaar en adviezen van omder meer Jeroen Dijsselbloem zorgt Het boek voor jonge teamleiders ervoor dat je met plezier en vertrouwen kunt beginnen aan je eerste jaar als teamleider.' - BAAZ

Jelle van der Lugt

Jelle van der Lugt was op jonge leeftijd al geïntrigeerd door leiderschap en de effecten daarvan. Toen hij in 2017 aan de slag ging als teamleider van het Vattenfall Solar Team ondervond hij in de praktijk wat het betekent om zo’n rol te hebben. Zelf miste hij de mogelijkheid om te leren van de ervaringen van andere jonge teamleiders. Na een zinderende race door Zuid-Afrika besloot hij dan ook om daar met ‘Het boek voor jonge teamleiders’ verandering in te brengen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights