Het Zustertapijt

Lars Mytting

‘Het Zustertapijt’ van Lars Mytting speelt zich af in 1903, 22 jaar nadat dominee Schweigaard terugkeerde naar Butangen met de pasgeboren zoon van Astrid Hekne. Jehans Hekne is volwassen, verstoten door zijn familie, maar vastberaden iets van zijn leven te maken. Hij trekt graag de bergen in, de enige plek waar hij zich vrij voelt. Op een ochtend schiet Jehans een immense rendierstier en ontmoet hij een Engelse jager met wie hij een sterke verbondenheid voelt. De ontmoeting zal het leven van beiden ingrijpend veranderen en geeft Jehans de kracht om zijn lot in eigen hand te nemen. ‘Het Zustertapijt’ is een mythische familiesaga voor de liefhebbers van ‘Het achtste leven (voor Brilka)’.
€ 24,99 Paperback / softback Op voorraad
ISBN
9789025471026
Pagina's
432
Type
Paperback / softback
Vertaler
Paula Stevens
Afmeting
231 mm x 151 mm x 36 mm
Gepubliceerd
januari 2022
Taal
Nederlands
Uitgever
Atlas-Contact
Imprint
Atlas Contact


Leestips ontvangen

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws over boeken, schrijvers en activiteiten? Meld je dan hier aan voor onze maandelijke nieuwsbrief.

Schrijf je in

Dit boek in de pers

‘Net als in het eerste deel grijpt Mytting zijn lezer vanaf de eerste bladzij bij de kladden en sleept hem mee naar het idyllische Butangen. (...) Dit heerlijke boek lees je gegarandeerd in een ruk uit.’ ★★★★ – De Telegraaf

‘Aantrekkelijk en betoverend.’ ★★★★ – Dagblad van het Noorden