High Fidelity

Auteur: Nick Hornby
Rob Fleming is vijfendertig, verslaafd aan popmuziek en eigenaar van een slecht lopende platenzaak. Hij stort zich van de ene relatie in de andere en legt lijstjes aan van zijn ex-vriendinnen.
‘High Fidelity’, de succesvolle roman van Nick Hornby nu opnieuw uitgebracht. De hoofdpersoon is Rob Fleming, vijfendertig, verslaafd aan popmuziek en eigenaar van een slecht lopende platenzaak. Hij stort zich nog steeds van de ene relatie in de andere en legt lijstjes aan van zijn ex-vriendinnen. Alleen staat Laura er niet op, hoewel ze pas geleden bij hem weg is gegaan. Rob staat met andere woorden op een cruciaal punt in zijn leven. Wordt het zo langzamerhand niet eens tijd om volwassen te worden?
Lees meer
15,00

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

Bindwijze
Paperback

Bekijk Luisterboek
Bekijk Ebook

Op voorraad
  • Gratis verzending vanaf €19,95
  • Op werkdagen voor 20.00 besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Je bestelt en rekent af bij boekenwereld.com, onze eigen webwinkel.

  • Taal: Nederlands
  • ISBN: 9789025461829
  • Pagina's: 256 pagina's
  • Vertaler: Anneke Bok

Dit boek in de media

'Dit was de eerste roman waar ik keihard mee gelachen heb (…).'

De Standaard

Nick Hornby

Nick Hornby

Nick Hornby (1957) is de sterauteur van onder meer 'High Fidelty', 'About a Boy', 'Voetbalkoorts' en 'Juliet, naakt'. Veel van zijn romans zijn succesvol verfilmd. Zijn roman 'Funny Girl', een eerbetoon aan Britse televisie in de jaren zestig, verscheen eind 2014. Zijn nieuwste werk 'Op het eerste gezicht' is in 2020 verschenen.

Meer boeken van deze auteur
Geverifieerd door MonsterInsights